Over ons

Hi! 

Wij zijn Pim en Laura: papa en mama van Julie en Tobias. We hebben een grote liefde voor duurzame producten en vonden het lastig om écht zachte en duurzame doeken te vinden voor ons eerste kindje. Daaruit is het idee van Tess & Tobi ontstaan. 

Na maanden zoeken en testen hebben we besloten om 2 verschillende doeken te maken. Een van 100% biologisch katoen en een van een bamboe en katoen blend. Beide zijn gemaakt op een eerlijke manier voor mens en natuur. 

Inmiddels is ons lieve meisje al weer bijna 4 jaar en nog steeds gebruiken we de doeken, maar nu vooral voor haar broertje!

Naast de hydrofiele doeken zijn we gaan uitbreiden met meer producten van ons eigen merk. Als eerste met slabbetjes, toen wasbare boterhamzakjes, siliconen servies.. en inmiddels hebben we nog veel meer! Bowl covers en bijenwas doeken die je kunt gebruiken in plaats van aluminiumfolie of huishoudfolie! Maar ook een Montessori mes zodat peuters/kleuters kunnen helpen in de keuken. 

Naast ons eigen merk verkopen we ook heel veel andere mooie, duurzame merken zoals Holztiger, Flockmen, Little Otja, PlanToys, Tikiri, Grennn, Paola Reina en nog meer!


Ben je op onze website terecht gekomen voor een (kraam)cadeautje? Dan pakken wij je bestelling uiteraard met liefde in. 

We hopen dat jullie net zo blij zullen zijn met onze producten. Heel veel plezier ermee en onwijs bedankt voor je bestelling! 💓

Veel liefs,

Pim en Laura