Productfoto’s | de struggle

Hi! 🍀

Leuk dat je (weer) mee leest! Vandaag wil ik jullie kort vertellen over de struggles die ik heb met de product foto’s.. 

Het hebben van goede foto’s voor op een website is natuurlijk erg belangrijk. Het straalt professionaliteit uit, klanten kunnen je producten goed zien en weten wat ze bestellen maar het is ook een soort reclamebord. Helaas lukt mij dat dus niet zo. Gelukkig heb ik hier en daar wat hulp gekregen.. maar het lijkt me heel tof om binnenkort écht goede productfoto’s te gaan -laten- maken. 

Maar daarvoor moeten we eerst nog wat meer producten hebben. Dus moeten jullie, maar vooral ik, nog even geduld hebben. 🤞🏼

Hier vast een voorproefje van hoe ik het een beetje voor me zie. Gemaakt door Hadassah: 
Zijn jullie ook zo benieuwd hoe het gaat worden en wat voor nieuwe producten er dan komen? 😊

Volg ons op www.instagram.com/jutenjulie

 Liefs,
Laura 

Klik hier om naar de website van Hadassah te gaan! 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.