Wasbare luiers

Hi! 🍀

Leuk dat je (weer) mee leest. Sinds Tobias 4 weken is gebruiken we thuis wasbare luiers. Om ze zelf te gaan verkopen is het natuurlijk wel handig als je weet hoe ze werken. (;

Stiekem zit ik al 3 jaar in de ‘wasbare luiers’ Facebook groep waarin mensen hun enthousiasme en tips delen. Onwijs handig voor een leek als ik. 
Ik ben begonnen met de luiers van HappyBear en doe alle 3 de systemen door elkaar. All in one, pockets en tweedelig. Inmiddels gebruiken we ook de Snap in one/ pockets van Econaps. Beiden merken hebben hun voordelen, maar daar zal ik een andere blog over maken.

Het valt me tot nu toe heel erg mee. De luiers gaan in de wasmachine eerst met een koud spoelprogramma en daarna op 60° met de handdoeken mee. 
Door het spoelprogramma zijn ze op het oog al best schoon en zit er geen poep oid meer in. (Als we straks hapjes gaan geven gaan we een inlegvel gebruiken in de luier, dat is nu nog niet nodig)

Mocht je twijfelen over of wasbare luiers iets voor jou zijn mag je me altijd een berichtje sturen op instagram of via de mail!

Er komen binnenkort meer blogs online over wasbaar luieren en tips + tricks van andere mama’s die al een hele tijd wasbare luiers gebruiken. 

Liefs,
Laura

Wasbare luier Happybear diaper nappie cloth herbruikbaar duurzaam

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.