wasbare luier review | Kim

wasbare luier review | Kim

Getest – Ursinho Verde – Pocketluier - Zonnebloem

Voor Jut en Julie mocht ik een wasbare luier testen van het merk Ursinho Verde. Ondanks dat ik al veel merken in huis heb, kende ik dit merk nog niet. Het merk komt uit Portugal, ik ben benieuwd!

Eerste indruk
Allereerst mocht ik ook voor deze luier zelf een printje uitzoeken en ik heb gekozen voor de zonnebloem, ik houd namelijk van vrolijke en zonnige producten. De luier bestaat uit een broekje en je krijgt er een katoenen booster bij. Dit is heel geschikt voor snelle absorptie, maar ik denk niet genoeg voor alle plasjes, maar met een bamboobooster erbij heb je een hele mooie combinatie van snelle opname en een stof die vasthoudt.
Het printje is heel mooi en de luier is heel soepel en zacht, o, zo zacht. Die binnenkant, ik ben bijna jaloers, dit wil je ook in je onderbroek 😉.

Gebruik
Ook deze luier heb ik eerst voorgewassen, om het eventuele fabrieksresidu eruit te wassen. De katoenenbooster voelt redelijk zwaar, ik vermoed dat hij dus wel flink wat vocht kan opnemen.
Ik heb de bijgeleverde booster en een eigen bamboobooster in de luier gedaan en mijn dochter de luier omgedaan. Hij staat haar heel mooi en sluit bij de billen goed aan, bij de buik is het nog even zoeken, maar hij zit lekker ruim, dus dat is goed. De soepelheid van de stof is erg fijn en ik geloof dat ze het zachte van de binnenkant ook zeker kon waarderen.

Mijn mening
Deze pocketluier is een fijne luier om te gebruiken. De bijgeleverde booster geeft een goede basis voor snelle absorptie en met een hennep- of bamboobooster erbij heb je dan een mooi compleet pakketje om de billen. De luier is heel soepel en superzacht! Hetgeen mijn meisje zeker fijn vindt. Voor de leuke prijs van deze pocket krijg je een fijne luier!

-Kim

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.