Dromen 🌙

Hi! 🌸
Leuk dat je mee leest. Vandaag vertel ik graag wat over onze plannen, ideeën; dromen..

Naast de hydrofiele doeken en slabbetjes zouden we, Pim en ik, Jut & Julie als merk heel graag willen uitbreiden met nog veel meer duurzame dingen voor baby's en kinderen.
Een van de dingen die hoog op het lijstje staat is kleding. Kleding in de zelfde printjes als de doeken. Van heel fijn biologisch katoen, gemaakt op een eerlijke manier. Maar dat is wat lastiger dan we dachten. 

Ik ben een tijdje op zoek geweest naar een sociale werkplaats in Nederland met (optie tot) naaiatelier, maar helaas is die zoektocht gestrand.

Om een lang verhaal wat bondiger te maken komt het er op neer dat we nu zelf graag een sociale werkplaats willen opzetten. Samen met de DZB en gemeente Leiden. Een wat groter project waar we goed over na moeten denken. Hopelijk kan ik jullie heel snel laten weten dat het allemaal rond is en dat we gaan beginnen met naailessen. 💪🏼

Het idee is om samen met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben de kleding te maken. De kans is groot dat dit statushouders zullen zijn. Maar er zijn bijvoorbeeld ook zat mensen die op latere leeftijd ontslagen worden en heel moeilijk ander werk kunnen vinden. 

Voor nu nog even een droom.. maar hopelijk op korte termijn een concreet plan en een doel. Dat zou mooi zijn, toch? 😊

Liefs,
Laura

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.