Introductie in winkels

Hi! 🌸

Wanneer er ruimte voor is in de winkel en de retailer waar we mee werken vindt het ook leuk, zijn we van plan een stukje over ons te printen en neer te leggen bij onze producten. Het lijkt me leuk om dit verhaaltje ook met jullie te delen. De eerste komt te liggen bij Kersvers in Alphen a/d Rijn. 

Hi! Wij willen ons graag even voorstellen, wij zijn Pim en Laura. Als kersverse ouders verbaasde het ons dat hydrofiele doeken zo ruw worden als je ze een aantal keer wast. Terwijl het juist heel fijn is als ze zacht blijven.. Toen is het idee ontstaan om op zoek te gaan naar materialen die niet alleen heel zacht blijven maar, zelfs door te wassen zachter worden! Ook heel belangrijk voor ons is dat ze op een eerlijke manier geproduceerd worden.

Eerlijk voor de mens en natuur. Onze doeken zijn niet alleen duurzaam in gebruik maar worden ook gemaakt op een manier waar we 100% achter staan. Er worden geen chemicaliën of pesticiden gebruikt, er wordt geen afval gedumpt, werknemers krijgen eerlijke lonen, hebben recht op vrije dagen en er heerst een goede sfeer op de werkvloer. Ook wordt er natuurlijk niet door kinderen aan onze producten gewerkt en is hygiëne in de fabriek erg belangrijk voor de werknemers.

Meer weten?

Op onze website: www.jutenjulie.nl vertellen we door middel van blogs van alles over de processen achter het product.

Hopelijk kunnen we jullie blij maken met mooie producten die op een eerlijke manier zijn gemaakt.

Veel liefs,

Pim en Laura

p.s. we vinden het super leuk als je foto’s op instagram met ons deelt.

Dit kan met @jutenjulie of #jutenjulie

 

Nu zijn we natuurlijk ook heel erg benieuwd naar jullie! Als je het leuk vindt om je voor te stellen kan dat hier onder de blog! 
Veel liefs en tot snel! 🌸

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.