Druk druk druk

Hi! Leuk dat je weer mee leest. Hierbij de blog van Josephine, de aller eerste gastblog, joepie! Wil jij ook zo'n blog schrijven, mail ons dan! Liefs, Laura.

                                                                     

 

Druk druk druk


Soms vraag ik me weleens af of er niet wat meer uren in een dag zouden kunnen zitten. Herkenbaar? 

In deze blog schrijf ik hoe ik omga met het combineren van een zoontje van bijna 2 jaar, zwangerschap (34 weken), 4 dagen in de week werken als data analist (en lieve lezers dat is echt niet zo saai als jullie denken ;)) en daarbij het opzetten van een instagram shopje met handgemaakte babyaccessoires.

jurkje handgemaakt flamingo's

Als eerste heb ik heel veel geluk met mijn schoonmoeder die zelfs 2 dagen in de week bij ons komt oppassen en ook nog eens al onze mooie babyaccessoires en tegenwoordig ook jurkjes maakt voor de shop! Zonder haar zou werk en privé veel lastiger te combineren zijn en zou onze shop niet bestaan. Al droom ik er wel van om ooit op naailes te gaan en zelf van alles te kunnen maken. :) Maybe one day. ;)

Daarnaast heb ik veel geluk met mijn werkgever die mij veel vrijheid geeft, ik werk veel thuis en ik heb zelf ook veel inspraak in welke projecten ik wel en niet doe wat mij enorm veel energie geeft! Als data analist zit je ook echt niet de hele dag naar saaie Excel sheets te staren wat misschien veel mensen denken. Ik ontwerp dashboards waarbij ik mensen die niet heel erg thuis zijn in data, toch de cijfers probeer te laten begrijpen en ook probeer ik hen zo goed mogelijk te adviseren op basis van de feiten. Mocht iemand ooit vragen hebben dan weten jullie me te vinden. :) 

En dan natuurlijk het allerbelangrijkste, mijn vriend Michiel, ons zoontje Pieter van bijna 2 jaar, en het kleine meisje in mijn buik. :) Ik probeer zoveel mogelijk tijd met hen door te brengen en door het thuiswerken kan ik bijvoorbeeld vaak samen lunchen, altijd mijn zoontje in bad doen en hem zelf in bed leggen. Ik vind het belangrijk om elke dag tijd met hen door te brengen, hoe druk de dag ook geweest is! Op mijn vrije dagen gaan we vrijwel altijd naar het park en daar is hij tegenwoordig niet meer weg te krijgen, er valt daar zoveel nieuws te ontdekken :) Ik ga zelf dagelijks in bad om even een momentje voor mezelf te hebben en met de kleine dame. Maar toch zou ik het liefst nog meer tijd met ze doorbrengen, gelukkig bijna zwangerschapsverlof. :) 

Mochten jullie nog vragen, tips of andere leuke opmerkingen hebben stuur mij dan een DM, dat vind ik altijd leuk!

 

Liefs,

Josephine 

Klik hier voor Josephine haar instagram en hier voor haar shop!  

 

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.