De leukste gebreide sokjes

Hi!
Leuk dat je weer mee leest. Zo gezellig dat ik voor Jut&Julie mag schrijven. Dit is mijn eerste blog ooit!

joy.knts joy en Lennon


Tijdens mijn zwangerschap hebben wij besloten dat ik een thuisblijf moeder zou gaan worden, zodat ik mij volledig kon focussen op mijn zwangerschap en later op Lennon. Daarvoor werkte ik altijd in de horeca en heb ik op de hotelschool gezeten, dit zag ik zelf niet te combineren met een kleine, de late uren en de vroege ochtenden met Lennon.

11 april 2018 is Lennon geboren sinds dien draait het allemaal om hem. Ik vond het in het begin mega lastig, en de blauwe wolk was dan ook echt mega ver te zoeken. Toen Lennon rond de 6 maanden was begon ik eindelijk mezelf te worden en kon ik voor mijn gevoel pas echt genieten. Ik begon steeds meer voor mezelf te gaan doen, en wilde een nieuwe hobby, wel graag binnenshuis en het liefste zelfs vanuit huis werken. Ik ben echt een mega introvert, dus dit leek mij de ideale situatie.

In december 2019 ben ik begonnen met breien, ik droomde meteen van een eigen instagram webshop, maar durfde niet. Elke keer als ik een mama met een pasgeborene zag met gebreide kleertjes of sokjes smolt ik weg. Dit is wat ik echt wilde gaan doen.


sokjes gebreid handgemaakt

26 augustus 2020 was ik alleen thuis, Lennon was bij oma logeren, mijn man was aan het werk, ik dacht, weet je wat ik maak een account en doe het gewoon!! Niks voorbereid, lekker slim haha, niet aan te raden trouwens.
Gelijk sloeg het aan, had ik mijn eerste samenwerking en druppelde langzaam de bestellingen binnen. Ondertussen ben ik 3,5 week verder, genoeg lieve baby sokjes verder en gaat het beter dan ik kon verwachten.

Neem jij ook een kijkje op mijn instagram? @joy.knts
En wie weet draagt jouw baby binnenkort mijn gebreide sokjes.

Liefs Joy

Terug naar blog

1 reactie

Mega leuk om te lezen! 🌸

Laura

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.